mFLOR toonaangevend - pvc parket

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

mFLOR toonaangevend

mFLOR is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van vinylstroken en – tegels (ook bekend als PVC vloeren). Het is een duurzame kunststof vloerbedekking die uit meerdere lagen is opgebouwd (heterogeen). mFLOR vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of tegels. De toevoeging van PU BLUE achter de merknaam heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan VOC’s (vluchtige organische stoffen). Hiermee behoort mFLOR tot de top van Europa binnen het vloerensegment.

Overigens bestaat dit type vloerbedekking al tientallen jaren, maar dankzij innovatieve productietechnieken zijn ze inmiddels geëvolueerd tot vloeren die nog nauwelijks zijn te onderscheiden van een echte houten - of natuurstenen vloer.

De fraaie mFLOR Authentic Plank kleur 81015 die u ziet in de wachtruimte van een tandartspraktijk in Julianadorp. Is uiteraad gelegd door de vakmensen van Huitema Woninginrichters

Hoge slijtvastheid

Alle vloeren in de mFLOR collectie zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik (20-03 serie) en de meeste vloeren zelfs ook voor zwaar projectmatig gebruik (25-05 serie). mFLOR vloeren worden Huitema Wonininrichters niet alleen toegepast in woonhuizen, maar bijvoorbeeld ook in winkels, restaurants, hotels, fitnesscentra, zorginstellingen, vakantieparken, etc.

Certificering

mFLOR staat voor vloeren waarbij kwaliteit, uitstraling, design, duurzaamheid en veiligheid centraal staan. Om dit te waarborgen, worden onze producten en de productie ervan regelmatig uitgebreid getest en gecertificeerd.
Natuurgetrouwe uitstraling

De ambitie van mFLOR is om kunststof vloeren te ontwikkelen met een uitstraling die niet meer is te onderscheiden van houten- of natuurstenen vloeren. Dankzij een uitgekiende combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken en tegels, wordt mFLOR door veel interieurarchitecten gezien als toonaangevend binnen dit vloerensegment. En aan de vakmensen van Huitema Woninginrichters de taak om deze vloeren perfect te leggen. Waardoor de natuurgetrouwe uitstraling nog meer tot zijn recht komt.

Vele decoratieve mogelijkheden

mFLOR vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter. De kennis en vaardigheid om de decoratieve mogelijkheden te benutten zijn volop aanwezig bij de vakmensen van Huitema Woninginrichters.

Duurzaam

mFLOR vloeren hebben een zeer lange levensduur. Ook zijn de stroken en tegels uitstekend recyclebaar. Er kunnen meerdere malen nieuwe vloeren van worden gemaakt. De grondstoffen zijn niet schadelijk voor het milieu en absoluut veilig voor de volksgezondheid. Er is sprake van een ultra lage emissie van VOC’s (vluchtige organische stoffen). Hiermee voldoet mFLOR aan zeer strenge internationale normen.

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

In veel nieuwe huizen is tegenwoordig vloerverwarming aanwezig. De laatste jaren wordt dit vaak gecombineerd met vloerkoeling en de energiezuinige Lage Temperatuur Verwarming. Door de minimale thermische weerstand zijn mFLOR vloeren uitstekend geschikt in combinatie met al deze systemen. Met mFLOR profiteert u maximaal van uw comfortabele verwarmingssysteem. Door de zeer lage warmteweerstand van 0,021 KW/m2.
Ook in de showroom van Huitema Woninginrichters is mFlOR naar volle tevredenheid toegepast op lage temperatuur vloerverwarming. Vraag gerust naar onze ervaringen hiermee.

Uitstekend waterbestendig

Omdat mFLOR vloeren volledig uit kunststof bestaan, zijn ze prima bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Hierdoor is het heel goed mogelijk om een mFLOR vloer in de keuken of badkamer te laten leggen.
Door Huitema Woninginrichters is er een ruime ervaring opgedaan in het leggen van mFLOR vloeren in badkamers.


Inregister embossing

mFLOR vloeren met de toevoeging Authentic zijn voorzien van een zogenaamde “inregister embossing”. Deze producten hebben zowel een zichtbare als voelbare houtstructuur die volledig synchroon loopt met het dessin. Hierdoor zijn de stroken nauwelijks van echte houten planken te onderscheiden. De extra brede variatie in stroken zorgt voor de levendige uitstraling, die een houten vloer zo karakteriseert. Ook in de showroom van Huitema Woninginrichters kunt u een goed beeld krijgen van de uitstraling van deze prachtige pvc vloeren. In onze showroom zijn delen belegd met deze vloeren, zowel met als zonder de decoratieve voegenstrips.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, breng een bezoek aan onze winkel of vraag vrijblijvend een offerte

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu